lauantai 17. marraskuuta 2012

Ah, mikä ihana messupäivä :)

Heipatirallaa!
Perjantainen päivä Tampereen kädentaidot -messuilla on takana ja ah, miten ihana päivä se olikaan. Heti kymmeneltä oltiin paikanpäällä ystikseni Tainan kanssa ja nautittiin mahtavasta messutunnelma ilta kuuteen asti. Ihan ei jaksettu olla klo 19 asti vaikka aluksi niin suunniteltiinkin :)
Upeita käsityöntaitajia oli hallit väärällään ja ostoksia tuli tehtyäkin ihan huolella.
Tänä vuonna paperimatskuja ei tullut ostettua kovinkaan paljoa, tässä kuva ostoksistani.
 Paperit on Klemmarikellarista ja Papruksesta, nauhapakkaukset Sinooperista, irtonauhat ja kirjainleimat Klemmarikellarista, heteet ja harsot Sinisiivestä, teipit Teippitarhasta, stanssit Papruksesta.

Tänäkin vuonna tuli ostettua paljon keraamisia koruja (ihan lemppareitani)  ja joitakin herkullisia tekstiili- ja huopajuttuja kuten aina ennenkin, näistä en ottanut kuitenkaan kuvia koska osa menee lahjaksi läheisille...
Mä niin tykkään ostaa "oikeiden ihmisten" tekemiä tuotteita, juuri siltä ihmiseltä suoraan, joka ne on itse tehnyt. Se on se juttu ja fiilis, jota ei kaupasta saa. Ja sitä  tunnetta olen vuosien varrella oppinut arvostamaan. Ja sen olen tajunnut, että kaikkea ei tarvitse aina tehdä itse, vaikka osaisikin, koska  maailma on täynnä niitä toisia ihania, jotka osaa tehdä kauniita asioita käsillään. Ja samalla kun ostan tämän toisen ihanan tekemän käsityön, mulle jää tästä ihmisestä muisto ja mielikuva, joka elää aina siinä tuotteessa.  

Nämä farkku-herkut ostin huipputyyppi Ellikseltä, ihanaihana farkkubägi ja kietaisuhame, josta tuli heti uusi lempparini, voi näitä ihanuuksia!
Tässä vielä sama bagi toiselta puolelta ja Elliksen tekemä patalappu ja mahtavan Wirberry-Viipin tekemä suloisen pehmeä "hartiavaate", vähän niinkun pikkuponcho, mutta paljon kivempi ja ihanampi :)) Oli tosi ihana ihan peruspaidan päällä. Nyt kannattais olla kyllä mulle vähän kateellinen näistä herkuista, hih!
Elliksen ja Viipin viime vuotisia messutunnelmia löytyy linkistä, jos kiinnostuit!

Eli loistelias, antoisa ja niin hauska messupäivä tuli taas vietettyä. Tavattiin niin monta ihanaa blogi-ystävää päivän aikana, vaihdeltiin kuulumisia ja ennenkaikkea nautittiin!
Näihin kuviin ja tunnelmiin, leppoisaa viikonlopun jatkoa!



7 kommenttia:

  1. Kiitos oma ystis eilisestä:) Täällä minäkin juuri päivittelen blogiani väsyneenä, mutta onnellisena.

    VastaaPoista
  2. Oi mitä ihania ostoksia:) Mihin jäi se sinun ikioman autosi rekisterikilpi??
    Kiitos eilisestä juttutuokiosta, oli kiva nähdä taas ;-D

    VastaaPoista
  3. Ihana oli törmäillä messuilla. UPeita ostoksia sinullakin. MInäkin noita laukkuja ihailin. vielä jäi ostamatta, mutta ehkä joskus!

    VastaaPoista
  4. Minä messuilin tänään ja voi sitä hulinaa! Mukava päivä takana. Elliksen jutut tosi ihania, kävin myös niitä paikanpäällä ihailemassa. Suomi on täynnä taitavia käsityöläisiä :)

    VastaaPoista
  5. No tottakai ollaan kateellisia, kun ei päässyt koko messuille!
    Ihkuja ostoksia ja kotimaista käsityötä;-))m

    VastaaPoista
  6. itsekin piipahdin perjantaina messuilla ja oli kyllä hulinaa. tänä vuonna tuli hankittua tosi vähän tarvikkeita ja paljon enemmän niitä valmiita juttuja. tuota mittanauhanauhaa tarttui kyllä munkin matkaan ;)

    VastaaPoista
  7. Kyllä me oltiin Viipin kanssa ihan otettuja, kun heti kiiruhditte meidän puotiin!! Te ootte kyllä ihan mielettömiä messuilijoita Tainan kanssa molemmat :)) Oli taas niin kiva nähdä, ensi vuonna toivottavasti taas! Joko varasitte pöydän? :D

    VastaaPoista

Kivaa, kun ehdit tulla kommentoimaan ja ilahduttamaan päivääni!

I'm so happy that you desided to leave a comment. It's always so nice to read them. Thanks a lot :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...