torstai 10. joulukuuta 2009

P*skarteluhaaste #18

Viimeinkin pääsin P*skarteluhaasteen kimppuun, jossa olikin tällä viikolla vuorossa resepti:
3 timanttia, kaksi muotoa ja 1 kukka. Ja tottakai kilttinä tyttönä noudatin määräyksiä :) Joulukorttia pukkaa edelleen ja kaikki vaaditut komponentit löytyvät :) .Taustaan embossasin Magnolian lumihiutaleita, muuten ihan peruskauraa.

Nyt juoksulenkille, että jaksaa vielä vääntää lisää joulukortteja ;D

17 kommenttia:

 1. Vai että perus juttuja... AIVAN ihana kortti!! Ja taidokas!

  VastaaPoista
 2. Taas taattua laatua.Kiva sinisävyinen kokonaisuus.Pidän tosi paljon tuosta sydän- stanssistasi.Pitsi on taidokkaasti laitettu kuvan alle. Itsellani tuo sinisävyinen ruutupapru on vielä korkkaamatta.Haasteen kimppuun jaksan tarttua vasta viikonloppuna.

  VastaaPoista
 3. Juupajuu, ihan peruskauraa meille vaan esittelet, höpsistä. Kortti todella taidokas taidonnäyte, jota ei voi olla ihastelematta:)

  VastaaPoista
 4. Aivan uskomattoman kaunis! Tässä kaikki on niin kohdallaan ja tunnelma aivan mielettömän herkkä. Varmasti vetää saajan hiljaiseksi kauneudellaan!

  VastaaPoista
 5. WAU!!! Ihan mielettömän kaunis kortti! siis niin UPEA!!! =)

  VastaaPoista
 6. Kerta kaikkiaan upea vintage kortti!!!

  VastaaPoista
 7. onpas kaunokainen. Näitä vanhanajankortteja mä haluan kanssa kokeilla.

  VastaaPoista
 8. Käsittämättömän kaunis kortti taas kerran <3 Oot kyllä taitava ja todellakin jos tämä upea kortti on sulle ihan peruskauraa niin en malta odottaa että mihin kykenet sitten kun tosissaan yrität! ;)

  VastaaPoista
 9. Vai että peruskamaa..joopa joo =D. Korttisi on ihana ja kuva tuo korttiin vintage säväyksen, kuten myös pitsi ja kukkanen. Nämä vintage kortit on lähellä sydäntäni <3.Namskis.. millainen on sitten oikein super hyper kortti jos tämä on peruskamaa ??=D.

  VastaaPoista
 10. Aivan älyttömän kaunis kortti, mutta arvaas mitä... en aivan heti olisi veikannut tätä korttia sun tekemäksi, jos olisi saanut arvata tekijän.
  Tunnelmaltaan sopii hyvin korttiesi jatkoksi, mutta ei sun korteissa muistaakseni ennen ole sinisiä ollut ja punainen puuttuu nyt tästä täysin ja vintage-tyyli? Pitäisi melkein tarkistaa, mutta ei ainakaan kovin yleistä ole ollut. Kaunis ja herkkä kortti, joka sopii hyvin näiden suloisten tekemiesi korttien joukkoon.

  VastaaPoista
 11. Kaunis!!! Upeaa vintage-hekeä!!

  VastaaPoista
 12. Voi miten on taas kaunis kortti....vai peruskamaa!!!Upeasti suunniteltu ja toteutettu. Lisäksi kaunista ruutupaperia,itse en oikein ruudullista osaa käyttää, en myöskään kankaina:)

  VastaaPoista
 13. Kauniita kortteja sekä tämä että tuo edellesen postauksen kortti. Tähän korttiin olet saanut luotua ihanan vanhanaikaisen tunnelman, josta pidän kovasti.

  VastaaPoista
 14. Ihana kortti ja nuo piparkakkutalot aiemmassa postauksessa ovat todella suloisia :)

  VastaaPoista
 15. Aivan ihana kortti! Pidän erityisesti tuosta sydänkehyksestä.

  VastaaPoista

Kivaa, kun ehdit tulla kommentoimaan ja ilahduttamaan päivääni!

I'm so happy that you desided to leave a comment. It's always so nice to read them. Thanks a lot :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...