torstai 31. joulukuuta 2009

Onnea vuodelle 2010 ja Kiitos kuluneesta :)


Kiitos kaikille ihanille lukijoilleni ja satunnaisille piipahtajille kuluneesta vuodesta! On ollut mahtavaa olla mukana upeassa blogiyhteisössä ja tavata ihania ihmisiä! En olisi koskaan uskonut miten upea asia bloginpitämisestä elämääni tulekaan ja miten paljon sen saralla voi tapahtua iloisia asioita, mutta se ei olisi onnistunut ilman Teitä!
Sydämellinen ja lämmin kiitos kaikille kauniista kommenteista, joita olette jaksaneet jättää blogiini, ne ovat todellakin ilahduttaneet suunnattomasti :)

Toivotan kaikille oikein idearikasta ja lempeää Uutta Vuotta 2010!
Tavataan ja ollaan yhteyksissä jatkossakin :)

12 kommenttia:

 1. Mukavaa Uutta vuotta myös Sinulle! :)

  Ja kiitos itsellesi, blogisi on ollut yksi viime aikojen suosikkejani! Pidän kovasti tyylistäsi ja ihastelella saa joka kerta kun tänne kurkkaa! :)

  VastaaPoista
 2. Katjuska! Minä puolestani kiitän sinua, että olet mukana tässä kivassa blogimaailmassa, olet korteillasi rikastuttanut ja ihastuttanut meidän monen maailmaa:) Kiva myöskin, että ollaan saatu tutustua ihan livenäkin ja nyt saan sinusta vielä huipputaitavan DT kaverinkin :)
  Hyvää uutta vuotta 2010!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Katjuska kun olet useasti kannustanut minua kommenteillasi. Kauniin sanoin kerroit blogimaailmasta, voin yhyä sanoihisi täysin!

  Onnen täytteistä uutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
 4. Hyvää Uutta vuotta Katjuska. Hyvä, että sinut on bongattu DT:ksi. Sinä olet todella taitava kortin tekijä ja on hyvä, että sinut on huomattu ;)

  VastaaPoista
 5. Onnellista uutta vuotta sinulle ja perheellesi!!

  Samalla kommentoin myös edellistä haastekorttia..aivan mielettömän upea ja tyylikäs kortti! Wau!

  VastaaPoista
 6. Ensimmäiset tunnit tätä vuotta 2010 menossa...Oikein ihanaa alkanutta vuotta sinulle ihana ystäväiseni!
  Uusi vuosi, uudet kujeet ja suunnitelmat:))JIPII

  VastaaPoista
 7. Oikein hyvää uutta vuotta sinullekin ja kiitos ilahduttavista sanoistasi,joita olet menneenä vuonna blogiini jättänyt.Niin ja lämpimät onnittelut DT-pestistäsi,oikeaan osoitteeseen meni:)Innolla jään odottelemaan mitä ihanaa saat tänä vuonna aikaan..

  VastaaPoista

Kivaa, kun ehdit tulla kommentoimaan ja ilahduttamaan päivääni!

I'm so happy that you desided to leave a comment. It's always so nice to read them. Thanks a lot :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...